Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 61 99 886
Flexofytol - Ο κουρκουμάς
Ο κουρκουμάς

Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ, Ο ΝΕΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη μαγειρική, αλλά και στην ασιατική ιατρική. Η ρίζα του κουρκουμά είναι ένα μπαχαρικό με πολλά οφέλη, μεταξύ των οποίων και η ευεργετική του δράση στις αρθρώσεις.

Συγκεκριμένα είναι η κουρκουμίνη, ένα από τα δραστικά συστατικά του κουρκουμά, που παίζει ρόλο στην κινητικότητά μας. Ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, έχει δράση κατά του πόνου των αρθρώσεων. Συμβάλλει στη διατήρηση της ευκινησίας των αρθρώσεων, των μυών και των τενόντων, αλλά και στην πρόληψη και τον περιορισμό της γήρανσης του χόνδρου.

ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Πολυάριθμες μελέτες σχετικά με την κουρκουμίνη επιβεβαιώνουν τις ιδιότητες και την ασφάλεια αυτής της φυσικής επιλογής. Έχει αποδειχθεί ότι η κουρκουμίνη έχει ελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς γαστρικές επιπλοκές.

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ;

Η προσθήκη σκόνης κουρκουμά στο φαγητό δεν είναι αρκετή για να απολαύσουμε το οφέλη αυτού του πανάρχαιου μπαχαρικού. Η κουρκουμίνη είναι λιποδιαλυτή και γι’ αυτό απορροφάται ελάχιστα από τον οργανισμό μας. Συνεπώς θα έπρεπε να καταναλώνουμε καθημερινά τεράστιες ποσότητες για να επωφεληθούμε από τις ιδιότητές του. Ευτυχώς υπάρχει λύση…